måndag 3 november 2008

skövde.

första dagen efter lovet och den slutade underbart. hemskt segt att gå upp imorse bara, kom ur sängen halv 8 ^^ duktiga jennie. fick G på mitt engelska prov, dock 5 YNKA POÄNG ifrån VG. -.- blää. Nu ska jag plugga på psykologin som bare den, imorgon iallafall. Efter skolan tog jag mig en promme med Ewa, behövdes <3 Sen drog jag till skövde med tjejorna, Fanny, Pauline och Sandra <3 Tack för en underbar dag. Blev lite smått och gott, bla en ny gosig halsduk som jag gått och trånat efter i veckor! WOHO, den var jag faktiskt värd. nu är det bara de älskade nya skorna och en ny väska som måste investeras. Mamma får faktiskt följa med mig in till skövde snart (a) ikväll var jag me min sötnos, alltid lika underbart. åh, jag älskar dig en massa! <3

imorgon blir det skola, inleder morgonen med ett danspass modernt, detta kan vara bra för mig då jag inte rört mig på hela lovet (A) sen har vi bad och pga trevlig lingonvecka blir det till att inte vara med :( bajs..

min iss ringde mig idag oxå :D underbart att höra din röst ska du veta. jag saknar dig som ett jävla as, men tur att det snart är torsdag! ÅH <3 vilket påminner mig om att jag har glömt att ringa tillbaka till henne ^^ oj.

jaja, långt inlägg ikväll. jag skulle kunna hålla på ett tag till, men min säng ropar och ser otroligt lockande ut. nattie!

take care, jen.