fredag 12 november 2010

mobilblogg - fredag kväll..

Nu är dom andra grejerna klara oxå :) gjort iordning amandas hår och hon blev superfin! Och sen har jag gått ut med snobben och köpt dricka till mamsen som är sjuk och sen har jag köpt fars dag present till papsen :) blev en chokladkaka och två trisslotter.. Bättre än inget när man inte har någon fantasi, right? Nu väntar jag på min älskling och kollar på en film med maggan. Ska laga maten här hemma ikväll så min älskling får allt hjälpa mig ;) haha.. Skulle gått leden men de är sånt pissigt väder ute :/ så de får ja nog vänta med till imorn..
Pussssssss..
Published with Blogger-droid v1.6.5

mobilblogg -

Sådär, nu är två sysslor gjorda :) duschat av mig zombiemasken och städat rummet. Duktiga mig! Jag passade på att göra familja glad genom att damsuga i hallen oxå med tanke på att de år som en gyttje pöl där efter amandas ridskor.. Mys! Nu är det bara amandas hår och pappas present kvar sen är jag värd helg :) vad köper man i fars dag present? Mitt vanliga är alltid; parfym och sockar! Hur kul är det? Inte så.. Fantasilös som fan.. Häpp nu ska jag äta upp resterande delar av min macka jag började på imorse :) sen hitta på något tills min älskling kommer hem från skolan, hat på honom som varit på max idag :(:( åh..

Puss.
Published with Blogger-droid v1.6.5

mobilblogg - dålig fredag..

Ja hej, godmorgon är ingen ide att säga med tanke på att jag sovit i en halvtimme totalt inatt (y) jag har haft så jävla svårt att somna.. Helt sjukt, så just nu är jag ett levande lik som spatserar fram här i huset -.- Imorse började jag me att äta ostcremesfralla som pappsen köpt till mig från mecka! Jag ÄLSKAR den frallan alltså, mumsimums.. Vilket påminner mig om att jag faktiskt har halva kvar (a) halv elva tog jennie bilen bort till tandläkaren, där rev dom och hade sig :( bara jag som har tandläkarskräck?! Fytusan.. Nu ligger jag i sängen, funderar på när jag skulle orka ta tag i livet.. Har ju trots allt lite att stå i idag, städa rummet, duscha bort zombiemasken, göra ordning mandas hår till discot ikväll, åka fram till stan och köpa fars dag present, och sen ska jag faktiskt bara dö i soffan! Hoppas på att jesper gör mig sällskap, med tanke på min dåliga sömn så lär jag ju inte vara världens trevligaste idag :/ sry..

Häpp, röksugen? Jatack! Pussva <3
Published with Blogger-droid v1.6.5