måndag 7 februari 2011

Dag 17 - Mitt favoritämne

Jag går ju inte i skolan längre, men när jag gick gymnasiet så var de något ämne jag fastnade för och det var psykologi A & B. Fruktansvärt intressanta kurser och de är något jag skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden!

Dag 16 - Min första kyss

Min första kyss kommer jag faktiskt inte ihåg, haha kass jag är! Men jag gör verkligen inte det. Jag brukar säga att min första kyss är första gången jag pussat mina pojkvänner. Så vi kan ju ta mitt nuvarande förhållande;

denna underbara grabben pussade mig för första gången på ett lite annorlunda ställe och lite annorlunda tidpunkt! det inträffade på en parkbänk utanför stadshotellet klockan 7 på morgonen. en underbar sommarmorgon och han hade precis gett mig en blomma. awwwwww , i love u darling <3

Dag 15 - Mina hemskaste drömmar!

Alla har vi väl hemska drömmar/mardrömmar, men jag har många speciella drömmar som är hemska på sitt eget sätt.
Jag tycker det är fruktansvärt obehagligt att vakna upp gråtande, man känner verkligen hur ledsen man är i drömmen. Det har jag gjort många gånger det sista & det handlar nog om rädslan att förlora min älskade pilutt! För det är om oss jag drömmer och sen vaknar jag upp gråtande.. usch!

Sen när man precis är påväg att somna och drömmer att man faller, så rycker man till och vaknar precis innan man nuddar marken. Det är så jävla äckligt!!
Det sägs ju att om man nuddar marken så dör man.. Läskigt :s

Sen har jag vissa mardrömmar som jag drömt likadant i flera år, sen jag till och med var liten :s det är creapy..