fredag 8 april 2011

Update från sängen!

Godmorgon på er allihopa! :)
Jennie mår inget bra idag, som jag hade trott.. Haha! Men Gud vad skönt och få sova tills nu, mamsen är allt snäller som låter mig sova. Dock vaknade jag vid 7 imorse och mådde superilla men jag somnade om efter ett par glas vatten ;)

Nu funderar jag på att pallra mig ur sängen med Sveriges hemskaste huvudvärk och röka, käka? Hungrig som fan är jag med! Ska även lägga mig i soffan med toddles and tiaras på tvn och bara njuta innan jag sätter mig och kollar på gårdagens avsnitt av big brother! Läste föresten alldeles nyss att basshunter, ni vet han boten Anna? Att han ska in i huset på måndag? Men snälla storebror, förstör inte mitt absoluta favvo program :/

Aha, nu blev de lite långt.. Här är några bilder från igår :) inte världens bästa med tanke på mitt icke-nyktra tillstånd. Dresscode var iallafall;

Blått linne med spets - rygg från HM!
Skärp från Gina.
Midje-hög Kjol i sammet från lindex.
Lårhöga svarta klackar från min Ewa ;)
Och stort silver-fjäder örhänge från emma :)

Godnatt!

Efter en otroligt bra utekväll i Skövde ligger jag nu i sängen med min älskade syster bredvid mig! Blev en spontanutgång ikväll och de gillas skarpt! Jag älskar spontana grejer och idag drog jag och mina snygga brudar till med en sådan! Helt lovely! :)

Vet inte om jag orkar lägga upp bilderna från kvällen nu eller imorgon när jag vaknar (förhoppningsvis ickebakis och pigg) dock är chanserna små för att de ska hända så jag säger godnatt ifrån en trött Jennie, en slumrande söt syster och två och en halv men!

Tack älskade vänner, Ewa och emma <3

Skickat från min iPhone