måndag 14 mars 2011

paket och japan!

Jag fick precis ett mail från telia att min iphone är påväg och från och med imorgon kan jag följa min lilla pärla var den befinner sig så ni lär väl förstå var jennie kommer spendera sin tid imorgon :d haha..

Och dessutom är jag lite berörd av vad som händer i japan nu.. Jag är ju en av de få som tror att jorden lär gå under 2012! Haha kalla mig löjlig men jag tror stenhårt på detta ^^ och just nu finns det väl klara alternativ till detta?
Allt som händer i japan nu är ju fruktansvärt? Först en jordbävning, sen en tsunami som spolade med sig en stor del av landet, sen en kärnkraftsexplosion, sen ett vulkanutbrott och nu imorse en ytterligare kärnkraftsexplosion. sen läste jag nyss att dom varnar för att den tredje delen av kärnkraftsvärket kan explodera! Jag tycker så synd om dom som befinner sig där nere just nu.. Lixom först det som hände på Haiti och nu detta? Var är världen påväg egentligen? jag säger då det, jag lever detta året fullt ut.

Och btw, lite bilder på håret kommer senare ikväll, när min dator är fixad :) kommer dessutom slänga upp lite filmer från veckan som är värda att se! :)

take care, jen.

måndag :)

ja då vare måndag igen! har varit lite dålig uppdatering men har inte orkat och dessutom har jag varit hos mamma i veckan, varit lite upp och ner så.

nu sitter jag iallafall hemma hos älsklingen :) hihi. han är och jobbar, men han slutar nu om ja inte minns fel? hoppas på att han har köpt med sig något gott hem till mig, hungrig so jag är ^^

han ska äntligen hjälpa mig med att formatera om min lilla söta älskling rosa mini laptop <3 kärlek på den! den är så seg och det gillar jag inte, mitt lilla hjärta ska gå fort och inte krångla sådär :(

men nu ska jag väl ta mig en cigg, måste fördriva tiden och ville bara skriva litegrann. vi hörs säkert senare! :)

take care, jen.