söndag 18 juli 2010

snart hem*



jahaja, sista kvällen i sthlm. den var faktiskt helt okej, men de kanske kan bero på att jag åker hem imorgon. vi gick till stureplan och käkade mat på en italiensk resturang. på min tallrik blev det en äkta italiensk pizza. första gången i hela mitt liv som jag ätit en hel pizza själv :o då var den god. när vi satt där såg vi även pernilla wahlgrens dotter Bianca sitta på uteserveringen mitt emot! och vi fick för oss att våran servitris var bror me paolo roberto och när vi frågade honom blev han skit sur och sa ingenting till oss efter det x) sen satte vi oss på grodan och tog några cider, gick sedan hem över karlaplan hem och var allmänt flummiga. såg polishästar & jag som är livrädd var ju tvungen att gå på övergångsstället där dom gick. uschhee! sen nu har jag avslutat en underbar pratstund i telefon tillsammans med min karolina, saknar henne så en kunne dö alltså! tur att vi ses imorgon <3 ´
kanske vore dags att sova nu, ska upp klockan 7 imorgon för tåget går 9 och ja ska åka tunnelbana och hitta till centralen så behöver nog en timme på mig x)
när jag är i skövde vid halv 12 äre raka vägen till hjo som gäller, för jobb 13-18. jennie ser inte fram emot detta. jennie vill hem och krama bäbi, nu nu nu nu nu!

take care, jen.

skärgår´n*

där har jag varit idag. på lidingö, så skönt att äntligen få bada! jag sitter ju i en jävla monkey bur och kollar på alla andra som badar på jobbet. men idag fick jag äntligen doppa mig, och i havet dessutom! jag var cool och hoppade ifrån 5an & 3an i hopptornet, brors som tvingade med mig. jag med världens höjdskräck hade ju inget annat val än att hoppa när ja väl stod där uppe eftersom bror stod och blockerade trappan.. trodde jag skulle dö, men jag var stolt över mig som dök från kanten oxå (a) haha. Har precis kommit hem till lägenheten nu, sitter på balkongen i solen och dricker öl med pappsen :) har precis duschat och ska väl börja göra iord mig lite smått, försöka få ner febern oxå..

saknar bäbi såååååååååååååå..
men 1 dag kvar!


take care, jen.

grönan*



godkväll vänner.
sitter i sängen nu och kikar mamma mia med mandi! plutten har precis hört av sig och ja blir massa glad asusual. varit på grönan hela dagen idag, åkt massa karusseller och varit busi med mandi! jag åkte insane och jag började gråta (y trodde seriöst att jag skulle avlida, fy i helvete. aldrig mer. vi åkte även ett litet blått tåg för 5 åringar med läskiga grejer i huset, vi skrek mest av alla. sen kollade vi på sommarkrysset , satt på femte raden, såg massa kändisar var med i tv och var allmänt cooliga. gått 3890 mil fram och tillbaka, är hungrig och trött.

behöver få ut lite känslor, och jag vet precis vem som ska bli offret* mihi.

lagt ut lite bilder på fejjan om dagen, fylls på efter imorgon iof :)

take care, jen.