onsdag 26 januari 2011

onsdag 17:12

om exakt 1 timme och 8 minuter händer det! jennie ska börja dansa igen! wiiie!
jag är faktiskt ganska exalterad över det här, MEN jag har en enorm klump i magen. ni vet ju att jag har lagt discon på hyllan och tänker istället pröva på JMB (jazz, modernt & balett) men jag har anmält mig helt ensam! :o hittade ingen som ville gå den med mig innan de var försent.. så nu känner jag mig lite sisådär över att ställa mig där inne helt ensam. eller ensam är ja ju inte, men de är väl typ 389 personer till men ah ni fattar. ensamgrejen?
anyway, har precis kommit hem från mormor, hann även med att träffa mitt pucko till pojkvän en sväng. åh vad jag älskaar honom!!

nu ska jag väl gå ner till siss och va lite social innan jag ska med skakiga spagettiben dra mig bort mot dansverkstan. tjingeling! <3

Dag 5 - Kärlek

Kärlek för mig är as allways, familj & vänner.

Men äkta kärlek, det stavas JESPER BERGÅKER <3
Denna underbara pojk har varit min sen den 8 augusti 2010. Snart är det ett halvår sen jag fick denna underbara människa. Jag är verkligen helt nerkärad i honom, varje dag utan honom är som en plåga..
Han är den finaste personen på jorden och får mitt hjärta att slå i 200. Jag är så glad att han är min och ingen annans! Han är en av dem få som får mig att må bra, han tar alltid hand om mig och han älskar mig för den jag är. Det finns inte ord som kan beskriva hur tacksam jag är över allt han gjort för mig.
Jag kan säga att denna personen kommer jag hålla hårt fast vid ett bra tag framöver, just nu skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan honom.

Jag älskar dig baby <3