tisdag 9 februari 2010

sova*

nu ska jag försöka sova för en gångs skull. min säng ropar på mig.

godnatt suckers, ville bara säga att ja saknar ewa! kom hem..


take care, jen.

lever*

så, nu känns det som om jag lever igen. efter att ha varit en död zombie hela dagen tog jag mig en dusch, städade nedervåningen åt mamma och gjorde lite historia. nu har familjen kommit hem igen, mamma står vid spisen och lagar kött och ris till mig som för övrigt svälter ihjäl snart. Jag och amanda sitter och kollar på nilecity och dör av skratt! ska nu börja me historia provet tänkte jag, om jag orkar..

åka bort till <3 sen och känna tryggheten som vilar i ett tomt hus.

take care, jen.

sjuk*

idag har lilla jennie spenderat sin dag i sängen tills nu, jag bytte och hamnade i soffan istället. kanske borde göra en uppdatering om mitt liv då ja är sämst på att blogga, men jag vet aldrig vad jag ska skriva.

tisdagen den 2 februari blev jag vuxen då jag införskaffade mig ett efterlängtat körkort! :D wiii! Klarade det på första försöket och fytusan vad lycklig ja är. Känner fortfarande ett lyckorus genom hela kroppen och det vill inte försvinna. Det är så det ska vara hela tiden.

Torsdag-lördag spenderade jag med finaste Fanny. Torsdagen bestod av en underbaar utekväll på Bogrens i Skövde. Blev dock lite för mycket då jag inte kommer ihåg så mycket utav kvällen, enligt brudarna kunde jag inte stå upp ;) så ska de vara!
fredagen gick vi upp till skolan klockan 8, döda. Fytusan så illa jah mådde. Vid fyra blev det tävlingsträning , bakis (y) första och sista gången säger jag bara. När klockan slog 6 satte vi oss i bilen och drog till Tibro, där vi solade och mötte sen upp några kompisar och hamnade tillslut i en lägenhet. Där blev det några shottar och cider, sen somnade vi trångt men underbart. Vaknade upp och körde sen hem. Tack för en underbar långhelg hjärtat, you´re wonderful! <3

Söndag var jag och manda hos farmor och farfar och åt farmormat som alltid är underbart! Åkte även med dom till skövde och fick mig en jeans skjorta som jag suktat efter länge! Wie.

Idag ska jag försöka friskna till så jag kan gå till skolan imorgon. Ska åka bort till <3 sen och ta in posten åt dom. Då de är i London nu, saknade som tusan!

Ska försöka ta tag i mitt liv nu, duscha, äta något och städa lite åt mamma tror jag, känner att hon behöver det!

Take care, jen.

förstår inte hur allt bara kan försvinna? jag saknar allt som var förut, även ifall du sårade mig djupt. det var bara så bra när du var i mitt liv, helvete.