tisdag 15 februari 2011

mobilblogg -

Fan vad trött jag blir! Jag hatar att vara sån här, men det värsta som finns är att komma i andra hand..
Published with Blogger-droid v1.6.7

mobilblogg -

Jag och amanda har kommit fram till att vi vill hitta på något, typ åka någonstans eller liknande. Men, vi har två problem. Bil och plats? Några förslag? Isf efterlyser vi en bil och en destination..

Miss my baby <3
Published with Blogger-droid v1.6.7

tisdag 13:30

gomorron på er!
eller gomorron och gomorron, jag har vart vaken sen klockan 10 typ, mina bröder är ju inte dom mest diskreta personerna på morronen. vid dessa tillfällen hatar jag att jag har rummet på mellanvåningen..

har precis tagit första ciggen och nu ligger jag i sängen, precis kollat på looney tunes filmen på tv4film. älskar den filmen, den tar mig tillbaka till den enda gången jag, min syster oh min pappa var på bio själva. gud vad jag saknar att få vara själv med min pappa :( usch..

nu ska jag väl försöka slänga ihop en ny header tänkte ja, min är lite tråkig..
dagen kommer väl suga häst-balle antar jag, so blog u later..

mobilblogg -

Hejpåer, ville bara meddela att jag har fruktansvärt svårt att sova utan min älskling.. Jag hatar att sova själv :( saknar honom så jävla mycket alltså :( fan..
Published with Blogger-droid v1.6.7

måndag/tisdag 00:12

Insåg precis att det var ett tag sen jag skrev här nu, opsie (a sry.. Och listan orkar ja inte göra klart men kom till dag 20 oh efter det var de inte så kul grejer så..

Alla <3 dag inföll idag och den har innehållit lite smått och gott :)
Vaknade upp med världens finaste älskling, har spelat lite sims (^^), tog en fika med ewisen som btw blev 21 idag! Min stora tjej! Sen åkte jag och älsklingen till skövde där vi kollade bio :) han bjöd, och han är så gullig :* vi såg svinalängorna, fruktansvärt djup och bra film, rekomenderar den verklige! :)

Nu ikväll har jag och amanda dött framför tvn, målat naglarna och haft lite systermys. Funderar på att dra me mig skitungen till skövdet imorn och bada lite, undrar vad hon tycker om det tro? ;)
Min älskling lanar tillsammans med rasmus och ska göra det till onsdag har dom fått för sig. hmm, vad tycker jag om det? ni som läser min blogg vet vad jag tycker om lan.. Dumma rasmus som bara tror att han kan få ta honom när han vill :( hihihi.


Nu ska jag väl kolla lite bloggar och sen försöka hitta någe bra på tv ;) vi hörs imorn.. PUSSSSSS