söndag 22 maj 2011

trött chey!

Mina ögon har svårt för att hålla sig uppe. Så ja säger godnatt nu och lägger mig för att somna till några avsnitt vänner då min älskling spelar ikväll igen..

Ska upp tidigt imorgon och följa med morfis till sjukhuset vid 8! Åh skjut mig va? Men vad gör jag inte för världens bästa morfar? <3

Så nu blire sista nattinatt ciggen och sen sängen. GODNATT!

Ny header!

Ny header är uppe, orkade inte ändra själva designen ;P Så jävla jobbigt.. Sen hade jag bråttom innan bb började så fick slänga ihop en enkel den här gången :) Men det är fint med en enkel någon gång med :) Hihi.

Kollade igenom förut och hittade några av mina gamla headers!






Och dom är rätt så röriga, eller röriga och röriga. De är mycket aktivitet samtidigt. Så, det kanske blir skönt med en enkel för en gångs skull? :)
Detta är bara några stycken, tröttnar ju som sagt jääävligt fort ;)

Nu sitter jag och kollar liven på BB. Gurkan fick lämna idag och jag tyckte han gjort sitt inne i huset nu. Diggade han stenhårt, men dom sista veckorna har han varit så jävla dryg, tråkig och gnällig. Så tyckte de va på tiden att han fick gå ut i det fria! :)

Kommer nog ett sista inlägg innan jag kryper ner i sängen, måste checka lite skit först! :)

Söndag 22 Maj 2011

Söndag, finns det någon tråkigare dag? Jag tror inte det.. Ångest över att en ny vecka börjar och helgen är slut..

Jag och älsklingen har precis kollat på en film, skräckis as allways! Drag me to hell heter den och herrejävlar vilken B film.. Asså den var läskig och man hoppade till ett antal gånger men specialeffekter och en hel del stunder var den så B det bara kan bli. Jag rekomenderar den asbolut inte!

Idag är det även en sån där dag då jag har extrem abstinens efter min iphone.. Jag har ju inte berättat de men för typ två veckor sen tappade jag min älskling i marken så hela displayen sprack.. HELVETE vad smart! Dessutom kan jag ju säga att jag skämdes och var så fruktansvärt arg på mig själv att jag ens lät det hända. Så jag fick ju som sagt åka in till skövde och telia butiken och lämna in min pärla. och fick i fredags hem ett papper där det stod att dom inte byter skärmen på 4an för så mycket grejer i telefonen kan förstöras. Så jennie får bara tacka och ta emot erbjudandet om att få köpa en ny för 2698 kr.. Hej stora plånboken, fram med dig bara :( Som tur är så är min pappa rätt så snäll och erbjuder sig själv att betala för den. Dock får jag betala tillbaka när jag har pengar men tack gode gud! <3

Så nu vill jag bara ha hem den, nu nu nu nu! Min gamla skruttiga samsung kan ju gå och dö, kan bara skriva sms och spela tärningar (y) WIHO vad kul!

Nu ska jag invänta big brother genom att skapa en ny header till lilla bloggisen här, tröttnar som sagt väldigt fort ;) Haha..



- det finaste jag har <3

Hörs senare! :) PUSS!

vi klarade oss!

JA hör och häpna gott folk! Jag har gått och väntat i snart 8 timmar och väntat på att något ska hända vår jord. Och jag får olika tider hela jävla tin! Bestäm er?

Anyway, jag och min ubersmarta syster satt igår och pratade om den här dagen, jordens undergång och en grov jordbävning. Och vi kom fram till att de kommer nog inte hända, MEN något kommer hända! Och visst gjorde det det..

Ett vulkanutbrott på Island (igen!) som troligtvis kommer bli större än det förra. Så jag och älsklingen är lite små skraja över att vakna upp imorgon och det är aska överallt (som jag trodde förra gången, då jag inte vågade dra upp persienerna).

En stor del av Nya Zeeland blev täckt av dimma!

Två killar ifrån skövde körde ihjäl sig i en bil olycka.. Fruktansvärt tragiskt.. Jesper kände tydligen, eller visste vilka dom var.. 18 & 19 år gamla, usch vad hemskt. Tankar går till familj och vänner, man blir berörd även om man inte kände personerna..

Så tre grejer har nu hänt, runt samma klockslag. Det måste ha något med det att göra? Right? Lite rätt hade jag ändå. Men vi vet ju inte om vi vaknar upp imorgon, det återstår att se!

Vad ska jag hitta på nu? Ta en cigg såhär på kvällskvisten? Om jag kan dra min pojk ifrån datorn, annars tar jag mig en själver och slänger på några avsnitt av vänner så jag somnar före honom. Så får han skylla sig själv ;)

HIHI. Skulle bjudit på några extremt vackra cambilder men det är för mörkt här inne så jag slänger väl upp något gammalt random. Inläggen blir så mycket roligare med bilder alltså! :) so najtinajt!

VILL HA SOMMAR OCH LISEBERG MED MITT ALLT I ALLO, MANDO <3