måndag 24 november 2008

Nattie.

godkväll bloggen!
sitter här & har precis tagit mig en underbar dusch och ska snart sova. Jag är så otroligt trött, har pluggat matte konstant sen kl. 4 till ca halv 10. & fortf fattar jag inte ens hälften :S Vad är de för fel på mig? Får väl hoppas att de går vägen imorgon.. Jag som var så inne på att se nya beverlyhills serien idag kl. 8 skulle ju bänka mig framför tvn! Jag fastnade i pluggandet och glömde helt av det ! FUCK.. Hela min dag har jag tänkt på dig, saknat dig bara mer&mer.

Imorgon är det öppethus som gäller, ska dansa :S bahhh, kan knappt danserna alltså. Jaja, de går som det går. Kom & kolla tykr jag :) Sandra babe fyller 16 imorgon oxå , grattis pluttan! <3

Nej, nu vill jag ha helg! NUNUNUNUNUNU.

take care, jen.

Ont..

Sitter i skolan nu & har engelska. Kom ifrån brandstationen för en stund sen, var ganska kul. Så jävla kallt bara eftersom snön aldrig slutar falla vilket är underbart! Men kylan kan väl kanske bli lite varmare då mina fötter fryser till is så fort jag går ut. Funderar starkt på att traska hem & lägga mig, har en jobbig samhällslektion + en psykologi lektion kvar. Kanske är värt att vara kvar, men jag har så jävla ont i min mage!

Har inget speciellt planerat idag förutom att jag ska plugga gärnet på matten! & troligtvis träffa bby om jag får tid över (v Helgen hoppas jag blir underbaaaaar, fira sandra med mina flickor & myspys med min darlo, plus att tillbringa tid med min ewaaa! gaahh, jag vill ha helg nununu..

take care, jen.