fredag 4 februari 2011

fredag 16:42

Jag har så tråkigt, döda mig någon..

Amanda ligger oh soveer i ena ändan av soffan och jag sitter här i andra och kollar på världens finaste film - min tjej heter den.. fyfan vilken underbar film, och sorglig dessutom! baha..

men nu dör datorn snart så bäst att lägga den på laddning! pussochhejhejhej!!

fredag 13:57

Sådär nu har jennie agerat mästerkock åt min underbara ewa! :) Haha.. eller mästerkock, jag provade att göra något jag aldrig gjort förut och de blev bra resultat. Verkade iallafall så på fröken sölberg ;) Jag lagade alltså till en wokpanna med stekt kyckling i, blev fruktansvärt gott faktiskt! Min pappa skulle bli stolt om han sett detta mirakel ;P Han klagar ju på att jag aldrig gör mat. Iof så kan jag inte ens steka pannkakor, så lite kass är jag nog allt ;)

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och varit ute i blåsten och rökat en ciggiligg. Ska försöka få min turkbrud ewa att logga in på msn så jag kan skicka lite låtar till na, de behöver hon där borta i turkland med tre ungar och mannen som hon ska gifta sig med och bli stenrik så hon & jag kan leva som drottningar resten av våra liv! woho..


Ja, vi är nog lite störda faktiskt ;P men de får ni leva med :)


Nu ligger jag i sängen och kollar på vänner och sedan äre O.C sen ska jag till hjo, hämta två små vovvar & min underbara älsklingpälskling. Som jag saknat honom <3


Ewa var ju lite nostalgisk på sin blogg med att lägga ut en gammal bild på oss två, så varför ska jag inte vaara ännu värre? ;)

Dag 14 - Det här får mig att gråta

Vad får mig att gråta?
Det finns tusen olika saker som får mig att gråta, med tanke på att jag är så fruktansvärt överkänslig så kan jag börja gråta för minsta lilla.. Det är rätt jobbigt att känna hur gråten sitter i halsen bara för att jag kanske missat att göra något jag lovat någon.

Jag hatar att bli sviken och att svika folk! Att bli vänd ryggen av folk man tycker väldigt mycket om är hemskt..
Jag har väldigt svårt att ta kritik, så är de någon som klagar på mig kan jag utan tvekan börja gråta.. Jag tar väldigt hårt på småsaker & är väldigt sårbar.
Jag hatar också att såra folk som ligger mig varmt om hjärtat, det gör nästan ont i mig och veta att någon är ledsen. Och gråter oftast någon jag älskar, kan jag börja gråta för att jag ser hur dåligt personen mår.

Gråta kan vara både skönt och hemskt, erkänn att om ni är riktigt ledsna så är de skönt att bara sätta sig i ett hörn och bara stortjuta! Låta allt komma ur en & man mår mycket bättre efter. Jag brukar oftast deppa ihop när jag är ledsen, lyssna på deppmusik och vända världen ryggen till. Jag orkar inte riktigt prata med någon när jag är ledsen, det får alltid vänta tills jag lugnat ner mig. Annars blir det ännu värre och jag kanske säger saker jag inte menar. Sen är det väldigt skönt att få en axel att luta sig mot och gråta ut till, det uppskattar jag.