söndag 6 september 2009

090906

söndag, tråkigaste dagen på hela veckan. då den vanliga skolångesten kommer fram. usch, om jag fick bestämma skulle helgen bestå av bara fredagar & lördagar hela veckan. typ. okej, de lät inte så bra.
iallafall; igår!
jag, elin och sandra beslöt oss för att ta en tripp till götet och möta våran underbara pauu, utav en anledning; naturligtvis pierca tungisen.
så klockan elva morgontid mötte jag mina två brudar för busstur till tåget som väntade i falköping. dock gick de ingen buss klockan 11, och nästa buss gick halv2. men jippie.. så snälla mikael kom och hämtade oss och gav oss skjuts till falköping. där vi hoppade på tåget för att åka till götebooooorg. väl framme i storstaden mötte vi pauline & robin och begav oss till donken för käk. sen gick vi till UVX för piercingstajm, men piercaren var inte där förän klockan 5. grattis, sandra skulle ju åka hem klockan 4 och ville så gärna följa med. så vi gick till panache och där vare drop in för 400 kronor. HEJ! Jag blev glad. Sen gick vi lite i affärer, oh tillslut vare dags för tungan att bli smyckad. vi fick vänta i tuuuusen år kändes de som, de var garanterat bara för att jag var så nervöös. sen fick jag gå in och sätta mig på den där förbannade bädden och han var astaskig. blä på han! men de gick fort och gjorde inte ens ont! :O chockerande! dock har jag ont som fan just nu, hungrig som ett as men kan inte äta på en vecka.. och tungan är större än själva munnen typ. jippie.. menmen, en vecka i sitt liv kan man väl stå ut! jag är asnöjd.
och jag är skyldig mina flickor ett stort tack för att dom följde med och stöttade mig. hade aldrig klarat de utan er, <3 sen är också skyldig elin&paau 200 kr. skriver de här så de har bevis om jag skulle glömma av det ^^ haha.

nu ska jag försöka sova. är bajs hungrig..

take care, jen.