torsdag 10 mars 2011

idioter!

JÄVLA IDIOT **** UNGAR ALLTSÅ!!!
Jag är så jävla arg, kan inte folk bara hålla sig till det dom vet istället för att påstå grejer? Sprida rykten är en grej men att ringa anonymt och säga sånt plus att hånskratta tycker jag inte är okej! inte för att sprida rykten är okej heller men.. HELVETE!

Jag trodde vi redde ut detta i lördags men tydligen inte.. Din lilla jävla *****..

Åh jag är så arg att jag får ta en cigg och hänga upp tvätten i ren ilska! Jag VILL tillochmed hänga upp tvätten. Se nu, ni har förstört mig era jävla svin.

trött!


- sommar 06.
vill ha sommar nu btw, detta vädret är bara tråkigt! :o


Ja hejsan på er :)
Lite dålig uppdatering nu igen men jag orkar verkligen inte bry mig om det längre. Inte just nu iallafall :)

Jag är så fruktansvärt trött idag så jag tror jag dör :o det var meningen aatt jag skulle på möte hos pomona idag kl. 13-15. Men då fick jag ett sms igår om att det började vid 9.30 istället. Inte direkt vad jag känner för så jaag gick upp vid 8 imorse och tog mig en dusch och gjorde mig iord och åt frukost och precis när jag klätt på mig hela tjoffarongen (med tanke på att det är storm ute idag :o) så plingar de till i telefonen och då skriver dom att föreläsningen är inställd pga av sjukdom idag och att de ska återkomma om tid :o ÅH!!! Jag blir så arg!! Så nu sen dess har jag haft så tråkigt :o det är därför jag sover länge för då slipper man vara så jävla rastlös! gahh!

Jag har iallafall suttit och kollat igenom ett par avsnitt av tyra & kenza show :) tycker det är fruktansvärt kul alltså, dom bjuder verkligen på sig och man får lixom en bild av dom som om man känner dom nästan x) haha..

Nu ska jag nog resa mitt arsle ur soffan och ta en cigg & sen börja göra iord lite här hemma. Ska även bort till mormor och städa samt handla åt henne oxå. Uh jag orkar inte :s har bara lust att lägga mig under täcket och sova bort hela dagen :(