tisdag 4 november 2008

säng!

den kallar så otroligt mycket just nu. men jag kan inte än :S BAAHHH, detta provet kommer gå åt helvete.. Eller ja, johannas tips kanske hjälper mig ;) moha. Förut var sötnosen här, mysigt asallways. Vi tog oss en promme fram till Ica och köpte energidryck och skumtomtar ^^ haha. Sen hjälpte han mig litegrann med psykologin och kladdade i min almenacka. Nu har han åkt och jag ska snart hoppa in i duschen eftersom jag blivit så extremt seg på morgonen att jag inte hinner duscha ;S och sen ska jag krypa ner i sängen, skriva till psykologin imorgon och sen SOVA.

onsdag imorgon, skola, prov, mormor, hem, sebastians mormor och baka peppisar! :D
känner på mi att morgondagen blir perfa! :D

godnatt and sweetdreams.
take care, jen.

borde men orkar inte.

Jag borde egentligen plugga psykologi nu :/ Men jag har verkligen ingen ork.. Är som tur är inte så mycket som ska göras, läsa om humanistiska perspektivet. Får väl fuska till mig en lapp, en arm och mobilen med hjälpmedel imorgon. MOHAHA. Jag har en enorm saknad efter min bejbi nu, hoppas han kmr snart <3 ska hjälpa han med samhällen. är även barnvakt ikv, mammi jobbar. stackarn ! ska nog ta och göra henne förtjänt av ett nystädad kök när hon kommer hem. kanske inte det roligaste men så mycket mer underhållande än vad min psykologibok är. den typ skriker: "jennie, läs mig!" uuh, läskigt :S

häpp, ska man ta tag i livet kanske? inte bra att mamma fått bredband här. bor fan framför dumburken! men atte, det blir nog en uppdatering innan sängen.

take care, jen.