måndag 24 januari 2011

' photoshot

Nämnde jag att jag och amanda var i skövde i lördags? Tror inte det va.
Vi låg iallafall i sängen tills klockan slog två, då kände vi att vi måste göra något! Och supersugna på max var vi! Så vi tog mors bil och drog iväg till skövde. Jag skulle byta min body som var för liten, men det gick inte gina tricot med på för det klassades som underkläder!! Så nu sitter jag här med en oanvänd body med prislapp kvar i storlek XS som inte kommer bli använd. Är det någon som är intresserad så ligger priset på 150 :- och den ser bättre ut i verkligheten än på bilden ;)

Anyway, detta köpte jag för mina sista slantar på mitt presentkort.




- Lång skjorta (49kr) & Höga haremskjorts (49kr)
en lite söt outfit tycker jag faktiskt. dock inte nu, men dessa skjorts kommer bli en favorit i sommar ;)



- en rosa-vit lite större t-shirt (49 kr) leggingsen är gamla och kommer från GT var tvungen att slänga på mig något som passade!



- här ser man lite utav skorna jag köpte oxå! vi var ju självklart tvungna att springa in på skopunkten och kika lite. Och det slutade med att vi fick med oss varsitt par av denna modellen hem (149kr).



- stickad flätat vit tröja (49kr) här ser ni dessutom dagens dresscode!



denna idiotiska bodyn får avsluta inlägget. rätt dålig bild men allt jag orkade, nu åker den ner i kassen igen tills den hittar en ny ägare! nu ska jag röka och gå till stan med mamma :)

Dag 3 - Vad är viktigast i världen för mig?

Det blir nog ett svårt svar idag, vad är liksom viktigast i världen för dig själv? Det är så himla många saker så jag kan liksom inte välja. Det skulle väl vara att må bra, få vara frisk & att jag får en bra framtid! Självklart är familjen det viktigaste jag har, mina vänner, och min pojkvän. Min syster tar även upp en stor del av det viktigaste jag har <3

Jag försöker ta hand om allt det här så mycket jag kan, men glömmer oftast av mig själv. Du är ju nästan det som är allra viktigast i ditt liv? Älskar man inte sig själv, kan man aldrig lära sig att älska någon annan!