söndag 17 april 2011

härlig söndag! och saknad..

Gudars vad dålig jag varit på att uppdatera i veckan :o
Jag har inte riktigt känt för det! Men nu lär de väl poppa upp lite då och då ;)

Har varit så fast i mina små vänner i big brother ;) Haha! Härligt att annie fick lämna ikväll så man slapp sitta och störa sig på henne! Nu ser ja fram emot veckan som lär förvandla huset till en donut-fabrik ;) Hihi, skoj!

Vi är iallafall i hjo nu där vi bosatte oss igår. Har tagit det lugnt, kollat film och myst gärnet. Nu sitter vi och kollar 24/7 och får snart leverans av hallon-blåbär-jordgubbs milkshake :D Mumma!!
Vi har även tillbringat större delen av dagen ute i solskenet. Underbart väder right? Har varit duktiga och tvättat jespers bil idag, skiner så fint så ;)
Sen låg vi ute på baksidan med hanna, rickard, linus, malin, emil och lovisa! Perfekt dag. Solat och så skönt att få lite färg på kroppen igen ;)

Jag måste även säga att jag saknar min underbara syster som faen! Det är helt sjukt vad tomt det är utan henne. För er som inte vet så har mitt allt i allo lämnat sverige och flygit ner till varma och sköna gran canaria tsm med en del av min familj. Helvete vad jag saknar henne!! Så mina tankar denna veckan lär gå bort till min ängel och en hel del tårar har redan släppts ner för kinderna. Trodde inte jag kunde känna mig såhär tom utan henne vid min sida. ÅH! Jag älskar dig amanda <3