fredag 28 januari 2011

lördag 23:13

här sitter jag hos älsklingen helt ensam med en stor fet popcornskål och dricka (y
älsklingen kör lite folk till brygget, han skulle köra två vändor sa han så han är väl borta en stund :)
dagen har iallafall jag ägnat åt de mesta städning och hängt upp tvätt. hann även med att svänga förbi ewisen på ett par pizzamackor och ett avsnitt one three hill, taaack gumman! älskling hämtade mig vid 6 så åkte vi och hämtade tre familjepizzor och massa bös och tro mig, det var inte bara vi som skulle äta x) linus har nämnligen haft lite kalas hemma hos dom idag, så de gick åt & trevligt vare också :) sen körde jag linus till hjo sen har vi bara suttit här hemma. jag har nördat sims 3 asusual ^^ vi skulle egentligen kollat på i rymden finns inga känslor men vi spar den till imorgon nu när klockan är mycket (a haha..

puss på er!

Dag 7 - Min bästa vän.

Jag har haft väldigt många bästa vänner i mitt liv, några som vänder ryggen och bara går, några som ljuger, några som åker snålskjuts på mina initiativ, några som försöker bestämma, några som sviker, några som bara försvinner..
Jag är fruktansvärt trött på att alla försvinner ifrån mig, jag vet inte riktigt vad jag gör för fel? Jag kanske inte är värd att ha några kompisar? Just nu, känns det som om jag är lottlös, jag är ensam & har ingen jag kan lita på. Det är tråkigt att alltid känna att man är ensam, har ingen att ringa till och prata med om det är kris. Eller bara träffa spontant när man behöver det som mest. Jag hade en sån vän en gång, dag ut & dag in hade jag henne hårt i mitt hjärta. Tills en dag då hon försvann, just like everbody else..

Jag kan iallafall säga att jag är fruktansvärt glad att jag har en gammal vän kvar i mitt liv. Det är Ewa Johansson-Sölberg <3 Vi kan vara ifrån varandra hur länge som helst men hittar alltid tillbaka till varandra. Det känns ändå skönt att veta att hon finns där om det skulle vara något. Vi var bästa vänner en gång i tiden, då var jag lycklig. Hon bringar en lycka till mig även nu, och jag är tacksam över att hon alltid ställer upp och står bakom mig. Mamsen & Bebisen - forever and ever babe! Jag älskar dig Ewa, mitt guldhjärta!


Så att, någon bästa vän det har jag inte längre.
Jag får väl helt enkelt vänja mig vid saknaden och tanken av att dom kommer aldrig tillbaka..