söndag 9 november 2008

helgen.

min helg har sett ut följande;

fredag; skolan först, en lektion vilket innebar engelska. men en extrem migrän och feber på det fick jennie gå hem och sussa i sängen innan dansen med alex halv 1. den går absolut INTE att missa gott folk! mamma fick tillslut igång bredbandet med liten extra hand ifrån mig kan det inte bli annat än perfekt ^^ traskade sen iväg med 2 alvedon och lite sömn i mig till dansverkstan och hade ca 1,5 timmes lektion. underbart, vad roligt detta är! synd att alex kommer försvinna efter jul bara. :/ vi får åka till åmål tjejer xD åkte sen hem och packade och fixade lite, upp till pappa och sen kom min älskling. vi myste och kolla på idol & sen satte vi oss på cyklarna hem till sötnosen där jag somnade tryggt.

lördag; jag sov länge, vilket behövdes. men vaknade upp utan min sötnos brevid mig :S började fundera, men var så trött så tänkte inte mer på de utan somnade om. vaknade sen av en puss och världens sötaste frukost på sängen! Underbar juliusmacka & en hallonbakelse som sötnosen hade åkt och köpt. grattis på 19 månaders dagen, pusspåoss! <3 sedan åt vi underbar köttfärslimpa, (som sagt, dagen kunde inte börjat bättre!) åkte sedan hem till mig och blev här till kl. 4 då vi begav oss till älsklings mormor och dags för mitt livs första pepparkaksbak! (jag vet, jag är lite efter) men gud vad roligt det var! mysigt dessutom, mjöl i ansiktet och överallt hade jag när vi var klara. sen åkte vi hem till baby och åt kycklingvårrullar, mums! åkte sedan hem hit oh somnade underbart! <3 tack för en underbar dag älskling, vi kan fira om vi vill!

söndag; idag vaknade jag upp bredvid sötnosen och upp till pappsen med farsdag frukost deklart. grattis till världens bästa pappa! satte oss och åt frukost och kollade film. först breathing room (dålig kvalitet), sedan the cykle (helt sjuk :S) skulle kollat robert gustafsson, men såklart är den borta. så de slutade med en film me humor ifrån johan glans. den var väl bra ? (jag somnade) sen åkte mitt hjärta hem och jag har saknat dig hela dagen! tagit de lungt och bara slappat hela dagen.

imorgon är de skola igen, bläää. tur jag har mina änglar, annars hade de inte varit ngn ide att gå dit. men atte, långt inlägg. wops! enjoy.

take care, jen.