onsdag 3 augusti 2011

Sängen?

Nu är allt som jag skulle fixa här ikväll avklarat :)

Mina wipes fungerade faktiskt helt okej, de blir mer och mer resultat! Tänkte ta några imorgon oxå. Och nu undrar väl ni; vad är de här för efterbliven person som tar brun utan sol nu när det är typ 30 grader varmt och strålande solsken?
JO, JAG JOBBAR. Inne i en fabrik och så fort jag slutar går solen i moln. Så jag lär vara blekast i sverige när den här sommaren är slut. Därför fuskar jag & de får man (a) hihi.

Målat naglarna i mitt nya vita-glittriga lack och skickat efter en himla massa produkter ifrån Elf. Smink och dylikt. Jag blev tipsad när jag läste min fina vän elinamanda.webblogg.se och såg att hon köpt därifrån. Så nu är jag 8 produkter rikare och för endast 180 kr! HEJ BILLIGT! Hoppas kvaliten är bra bara, men jag litar på Elin som sagt ;)

Ja, nu ska jag väl försöka hitta en film och titta på. Ska upp kvart över 4 och jobba imorgon. Bahhhh, jag orkar inte. Är lite små skärrad oxå btw, min älskade lillebror var med om en olycka nu ikväll. Jävla idioter som kör som galningar! Glad att han klarade sig och vill inte gå in på detaljer. Men jag tackar gud för att han fortfarande finns kvar för det var på håret kan jag säga.

Blev inga bilder, förstår inte hur jag lägger in bilder från kameran till datorn ^^ Tekniska jag! WOHO. Ska fixa det + mina tattoo bilder ;)

Vi hörs imorn! :)



XoXo

De händer grejer!

Jajamen, idag har jennie blivit..




TAADAA!! NEGER!

Skämt åsido, har världens underbaraste ansiktsmask på mig just nu. CHOKLAD <3
Den luktar som rena rama choklad fabriken, eller som en mörk chokladpudding.
8 kr i ullared, ångrar att jag inte köpte flera faktiskt. SÅ skönt :)

Jag ska även ge mig på selftan wipes (som jag skulle gjort här om dagen), måla naglarna, lägga in kort från min födelsedag igår (japp japp, ni hör rätt. JAG ÄR NU MERA 20 ÅR GAMMAL!) och ska beställa lite grejer, nätshoppa i mitt <3

hörs senare. (då kommer det kanske close ups på mina nya tattos elinamandamoström ;)
XoXo