tisdag 4 augusti 2009

090804



Godmorgon sunshine!
Vad roligt det är när ens pappa är morgonpigg och studsar in i mitt rum och ropar så. Jag bara älskar honom för det! Tusan att alla är morgonpigga utom jag, förstår inte hur det ska gå nu när skolan börjar..
Anyway, precis vaknat, ätit frukost med pappa & maggan, och ska snart in i duschen, raka ben osv. För idag åker vi!! Klockan 9 ska bilen försöka rulla iväg ner mot Halmstaad! Som jag längtar, sol&bad (hoppas vi), party oh mina brudar! Detta blir greeaat. Fast jag vet inte hur jag ska få med mig allt & jag vet inte riktigt när jag ska orka börja packa ner allt i väskor. Vilket påminner mig om att jag får ta en sista åktur på pärlan bort till mamma innan jag går till Malin, har ju för tusan kläder och väskor där :O ojdå! Det skulle jag kanske tänkt på igår..
Men, nu låter det som om Pappis kommit ut ur duschen där uppe, så då kan jag hoppa in i min egen här på nedervåningen! GUD så underbart när man har typ tre duschar.
Sedan drar jag mig ner till fröken Andersson med mitt pick & pack och sen draaaaaaar vi! Vi hörs på lördag suckers, när stooooort släktkalas väntar.. Uuhh, det är de enda negativa med att fylla 18, släktkalaset! Det är ju så förbaskat tråkigt, man måste vara nykter och trevlig. Känner jag mig rätt kommer jennie ligga bakis.. Men so what? Mobilen finns ;) CIAO!

take care, jen.
bara för det så slänger jag in en bild ifrån halmstad förra året, på moi und siss (som jag förövrigt kommer längta ihjäl mig efter!!) <3

HALMSTAD!

Underbar kväll, tack för att du är du <3

Imorgon åker jaag, pauline och malin till underbara halmstad tills på lördag! Och tro mig, detta ska bli en av de bästa veckorna i mitt liv! Jag förtjänar att ha lite roligt nu, och tillsammans med min brudar är det omöjligt att inte ha kul! <3

Så, vi hörs på lördag. Mobilen är alltid med :)

so long suckers, hoppas vädret blir förjävligt här hemma i sketna tidahölm!


take care, jen.