måndag 28 februari 2011

godnatt!

Jaha, då var det redan kväll och jag har fått en väldigt massa saker gjorda. Tror jag? Om inte annat så har jag bloggat en jävla massa! Gillas* ligger nu iallafall och kollar på oscarsgalan igen, ser på själva galan nu.
Jag och älskling har iaf tillbringat dagen med pizza, cola och the walking dead. Sötisen har ju fixat hela säsongen åt mig så wiiiiie! Nu har jag sett hälften så de är ingen ide att jag bänkar mig framför tvn på söndagar längre ;) haha..
Jag har även sovkompis inatt, underbara syster ligger här på tältsängen och slumrar så sött! Hon är för söt som ställer upp och sover med mig när jag är liten mesig 20åring som inte vill sova själv ;) haha.

Nu ska jag väl återgå till tvn och försöka sova då jag ska upp tidigt och åka till pomona för workshop mellan 10-12 och sen ska jag luncha med ewisen :) vi hörs imorn! Puss på er :)
Published with Blogger-droid v1.6.7

pizzzaa!

Nu har jag gjort iord mig litegrann, love på det! Man känner sig så mycket piggare när man fixat sig lite + att jag har städat mitt rum så pappa blir gladiglad :d hihi. Mitt hjärta är bästbäst, han kommer strax hit med pizza till moi <3 kärlek till han alltså! Hihi. Min mage kurraar så det står härliga till! Den lär bli glad när flötet når dess tarmar, eller något sånt? Haha. Dagens dresscode ser ni där uppe :) pussie.
Published with Blogger-droid v1.6.7

godmorgon!

ja eller godmiddag är det väl nu men kände verkligen för att sova ut länge idag! Jag är så fruktansvärt trött idag så det är inte sant, så jag är på ett sånt här grinigt humör -.- grrrr.. Dessutom är jag hungrig men de finns ingenting hemma.. kul! Jag skulle kunna döda för att få hem en flötig jävla sverigepizza just nu, åhååååå!

oscarsgalan igår var faktiskt rätt så lam, kollade på röda mattan och sen när de var dags för intervjuer och sånt slocknade jag rätt fort ;P Så jag får väl kolla på summeringen av själva galan ikväll på kanal 5 istället :) anyway, jag hoppas på att få besök av min älskling om en stund, han slutar tidigt idag.. frågan är om han har ngn bil eller inte, hoppas på bil! För då kanske han vill köpa med en flötig deg & cigg till en stackars arm männniska.. Mina cigg är slut oxå, så då blir jag ännu grinigare.. GRR!


- såhär känner jag mig just nu, helt jävla galen!
en gammal bild på mig och min älskade sandra i somras btw, älskar den ungen! <3

oscarsgalan!

Nu har jag förflyttat mig till sängen och har slått på kanal 9 och ser på oscarsgalan! Eller ah, de är röda mattan nu en timme och sen är de inför och sen själva galan! Får se hur mycket jag orkar se men röda mattan är ett måste :) alla klänningar och håruppsättningar oh kanske får man se lite godbitar ;) måste ju kolla på något nu när min älskling inte är här :( buhuu..
Har iallafall varit ute med mamma nu på en promenad med snobben, behövde verkligen få prata av mig lite och hon kände samma sak så de var skönt :)

Vad tyckte ni om nya designen föresten? Blev rätt så nöjd faktiskt, men får se hur länge den håller kvar.. Brukar tröttna rätt fort :p haha..

Saknar dig älskling!
Published with Blogger-droid v1.6.7