torsdag 24 februari 2011

turban!

erkänn att det är ett fruktansvärt fult ord?! turban xD jag vet, jag och min humor ^^
jag sitter här anyway i handduk och turban, eller ah de är ju en turban gjord av en handduk men har en handduk till.. aja ni fattar!
blev en dusch tillslut iallafall :) det var mycket skönt och uppfriskande kan jag lova. dock måste jag snart iväg ut i kylan och hämta min syster -.- åhhhh vad jag inte orkar det! ibland finns de en nackdel med körkort..
har suttit och kollat igenom massa bilder och filmer nu ikväll, det kommer tårar och jag vill bara ha de som förut :( gahhhhhhhhhhhhh.

häpp ska väl gå upp ta på mig kläder, röka och sen dra iväg. seyaaa!

bjuder på ett par gamla mongokort under tysklandsbesök nummer två för ett par år sen!



vänner!

tjolahopp där ute! :)

ibland önskar jag att jag inte vore så fruktansvärt envis ;P jag skulle aldrig ha åkt och dansat igårkväll.. för nu låter jag som en kråka som har astma! fifan..
Kan knappt andas, prata eller va normal ^^ ja orkar knappt röra mig, mår kasst :/ feber och skit, har mått lite illa fram och tillbaka idag oxå.. hoppas inte det är något influensaliknande.. blä!

jag fick iallafall vakna upp bredvid min pojk idag, vilket var längesen! underbara människa <3 sen har jag gjort lite ärenden på stan åt mormor & morfar och sen åkte jag till ewa som bjöd mig på pizzamackor! :D hon är bäst den bruden alltså! sen kollade vi några avsnitt sex and the city också fick ja pilla lite i hennes hår :) hihi..

nu har jag precis kört min otroligt lata syster till dansen och sitter ny och kollar på vänner! sitteer och småskrattar för mig själv och har en hund i knät :) mysigt! funderar dock på att gå in och ta en varm dusch, göra lite inpackning och sånt där trevligt som piggar upp mig litegrann.. frågan är bara; orkar jag? vi får se när vänner är slut :) hihi.

puss så länge!



- saknar håret, telefonen & discouppvisningar! "/