söndag 27 februari 2011

big brother!

Ligger just nu i soffan och kollar på big brother på tv11 :) jag tycker de är bra bara för att dom är så jävla pantade hela högen xD haha fyfan.. Har precis kört hem mitt hjärta oxå, han jobbar ju första skift denna veckan nu och då blir det inte så mycket tid tillsammans.. Får ju blandannat sova ensam nu hela veckan, inte riktigt vad jag känner för.. Usche.
Jaja, nu ska jag väl återgå till tvn för de börjar snart igen, efter det blir de the walking dead som jag fastnat för :) lite småläskigt bara.. Sen tänkte jag faktiskt kolla på oscars galan som sänds inatt :) får se om jag bara orkar se röda mattan eller hela galan , beror på hur trött ja är :p ne nu börjar de här igen, skriver senare :) pyss!
Published with Blogger-droid v1.6.7

Bildbomb!

lite gott & blandat - varnar känsliga tittare!















bilder!

Hej bloggen! :)
Här sitter jag efter att ha tagit mig en lång och varm dusch! Med tanke på att jag fick gå hem ifrån min plutt idag så var jag lite genomfrusen om man säger så ;P Så nu sitter jag i soffan med en stor filt runt mig och väntar på att maten ska serveras :)Jag har dessutom varit uppe i mandas rum och snott lite bilder från hennes systemkamera som jag ville ha, så det blir en rejäl bildbomb i nästa inlägg! :)

Kvällen igår var toppen, var nykter och körde på tre härliga brudar! Dock blev vi lite avbrutna med att farbror blå ville stanna och prata lite. Och jösses, jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Någon gång måste vara den första, right? Och jag har dessutom fått visa upp mitt körkort för första gången! :D efter lite mer än ett år blir jag för första gången stannad av polisen. Hoppas inte att de vill prata någon mer gång för då lär väl nerverna springa iväg rejält. Tack för stödet tjejer, ni är bäst!! :)

Nu ska jag väl lägga in lite belder och samt fixa en ny header, min känns lite tråkig.. :P Vi hörs snart! :)