tisdag 15 mars 2011

bortglömd.

Känner mig enormt bortglömd, as allways..

Önskar bara att få ett sms utan att jag ska behöva skriva först. Jag saknar dig så fort jag lämnar dig men det känns inte ömsesidigt.. Kul!

Kanske börjar du tröttna? är du för lat? har du annat att tänka på? glömmer du mig?
SNÄLLA GE MIG BARA ETT SVAR!
Efter 7 månader trodde jag att vi sa allt till varandra..

Orkar inte anstränga mig mer iallafall..

deprimerad!

Jag är rejält deprimerad! Jag har ju som sagt inte så värst mycket pengar i månaden och nu får jag ju ersättning av försäkringskassan varje månad men denna månaden verkar något ha gått otroligt fel!

Jag kollade mitt kontoutdrag i största hopp om att mina pengar kommit så jag kunde köpa mig nya cigg! (Blir galen utan!!) Och jodå, jag hade fått pengar.. MEN, för en vecka?! Jag ska ha för en hel månad! Helvete :( Så jag ringde min jobbcoach direkt och hon tyckte oxå det var konstigt :s Så jag har beslutat mig för att inte röra dem pengarna förän jag vet att de verkligen är rätt.. Ska även vänta och se ifall jag får den där lappen imorn annars lär jag ringa dom och då ska dom ha ett jäääävligt bra svar!

GAH! Dessutom är min mobil inte så värst långt kommen heller :s deppdeppdepp.
Min älskling är sjuk och ligger i feber :(

Vad är det här?

Hoppas på en bättre dag imorgon! Ska även ringa VC imorn angående p-stav och hoppas på att det lär gå rätt till iallafall..

damp!

Jag älskar att dampa med min syster! För er som inte fattar vad dampa är så kan jag meddela att det är när jag och amanda ballar ur totalt. Gör cp-ryck, pratar konstigt och skrattar åt precis allting! Jag älskar att ha den möjligheten att få dela det med henne. För vi har så otroligt kul! Dock så stör sig folk ngt otroligt när vi kör igång men då gör vi det hela ännu värre ;) Haha. ÄLSKAR DEN UNGEN <3 Därför bjuder jag på lite roliga bilder och två filmer som beskriver detta rätt så bra ;)

(Okej, filmerna ville inte fungera :()




bilder på håret!

Med order från Fanny stumpan så lär jag lägga upp lite olika bilder på mitt nya hår :) inte världens bästa bilder med tanke på att min digitalkamera är trasig :s så ni får nöja er med dessa :) det lär komma mycket bättre bilder!



- nyklippt och inte speciellt fixat ^^





Blev fruktansvärt nöjdeeerrrr!