tisdag 25 januari 2011

tisdag 22:39

hejhej & hallå.

jag blir aggressiv av handboll! sverige-danmark körde idag och som vanligt sitter jag och mamma och skriker som om vi vore i själva arenan och var på planen. det brukar hjälpa sverige att vi skriker, men idag gick de ju inget vidare. kanske för att vi lyxade till det med popcorn och saft? how do you know? matchen slutade iallafall 27-24 till danmark. jävla skit. men på fredag är de semifinal och jag lär va där!

nu ligger amanda bredvid mig och snarkar, mysigt. JA hon sover i mitt rum för det första;
* Min älskling inte här! :(
* Jag hatar att sova ensam!
* Jag har dubbelsäng.
Så egentligen är det normalt. Min älskling har jag inte träffat på snart två dagar. det känns hemskt :( varje gång jag blir ensam tänker jag på det och då kommer en och annan tår. kan man verkligen bli såhär kär? och de dröjer ytterligare innan jag får se honom, torsdag - då ska jag krama sönder min lilla gullegris! <3

Jag hade ju tänkt att lägga mig och läsa litegrann, men datorn tog upp den tiden. Jag är inte ens trött än & jesper ville ta nattciggen med mig via fonen så jag får pallra mig ur min otroligt underbara sköna säng snart.. snart!

Dag 4 - Det här äter jag!

Kost?
Vad är det? Haha. Näe men min kost är väl kanske inte den bästa sen jag slutade skolan. Det har varit liite för mycket flötmat, vilket har gjort att jag gått upp lite i vikt. INTE OKEJ!
Men nu börjar jag dansa igen och då kommer den vanliga kosten tillbaka :) Fem mål om dagen och mycket frukt.

Men något jag fullkomligt älskar; är PIZZA. Från Eddies (a jag har ätit lite för mycket sånt med tanke på att min ena lön gick åt till pizza pizza pizza :P & maxmat, cheesedippen är ju fullkomligt underbar!

Annars älskar jag kycklingenchiladas, tacos, mammabröd, ris, kassler alltså. you name it. något jag tappat smak för är däremot kött, karré osv.. Och pasta, det kommer inte in i min mun!!

Nu kanske jag låter som värsta fettot men då ska jag påminna er om att detta händer kanske varannan vecka eller färre. Jag är inte så tjock (a)