tisdag 4 januari 2011

tisdag 18:41

Tjingeling!
Här sitter jag på badrumsgolvet med ansiktsmask och hårinpackning. Känner mig fruktansvärt sexig om jag får säga det själv :) ni ser ju på bilderna hur otroligt vacker jag är just nu. Masken ska vara i tio till femton minuter så jag har inget speciellt att göra så tänkte att jag skriver några ord här :)
Dagen har spenderats i skövde tsm med mamma, syster och morfar :) morfar opererades för sin gråa starr idag så vi körde dit honom och sen drog vi vidare till max, jag vet tjockispåhögnivå! Har nämnligen ätit det 2 dar irad nu! :o gah. Sen tog vi oss en tur bort till rusta, öb och mediamarkt. Där hittade jag ansiktsmaskerna som ni ser på bilden :) lukt av gurka och äpple och kostar 10 kr för två stycken! Ett kap tyckte jag :) köpte även ett silverschampoo till håret eftersom jag precis blekt det så ser mer eller mindre ut som en kyckling! Hårinpackningen jag använder kommer från garnier och har lukt av pärlemor och körsbärsnektar :) luktar gudomligt och kostar inte mer än 19 spänn på öb, klappat och klart ;)

När vi nu kommit hem har jag tränat litegrann, helvete vad otränad jag är har jag märkt :o haha.. Allt försvann under sommaren men nu jävlar ska här kommas i form :d eller ah, jag ska åtminstånde försöka :p sen har jag tagit en dusch och som sagt mask&hår..

Snart anländer nog min fina älskling, för filmochmys. Ska se saw 2 idag, såg ettan igår så vi tänkte plöja igenom dem allihopa innan hans jullov är slut :) neh nu börjar ansiktet dra litegrann, haha. Är stenhårt :p bäst ja sköljer bort det :) tjing på er!
Published with Blogger-droid v1.6.5