måndag 23 maj 2011

shine on!

Sådära, nu är filmen slut och jag ligger här i jespers säng och fördriver tiden med ett par avsnitt med vänner innan Big brother börjar :)

Vi kollade på The grudge - engelska versionen. Upplevde lite barndoms-minnen ^^ Haha lät som jag var jättegammal.. Men ni vet, när man var lite små fjortis och kollade på skräckisar som man verkligen inte klarade av att se egentligen. Jag har fortfarande men från den filmen.. Men dock var den inte lika läskig den här gången, så lite besviken blir man nog :/

NU ska jag unna mig några glas cola och invänta kvällens höjdpunkt! :)


- liten brunhårig fjortis jennie (y)

Måndag 23 Maj 2011

Idag har jag varit fruktansvärt effektiv må jag säga!
Gick upp kvart över 7, hämtade morfar kvart i 8, körde älsklingen till skolan och sen vidare till kss med morfar :) Sen åkte vi till biltema, wolksvagen och åt god frukost :) Hämtade sen upp älsklingen från skolan, körde hem morfar och sen la vi oss i soffan hemma och stensomnade båda två. Vaknade av att pappa och maggan stod och gapflabbade åt oss.. :P Sen åkte vi och köpte pizza och nu ska vi kolla film :)

Gjorde även ett IQ-test förut, gissa mitt iq?
85 ^^ HAHAHA fan vad jag är kass! Jesper däremot fick lite högre och det var ju väntat ;) Han fick 122 för han är så jävla smart ;) MOUHAHA!

Nu ska vi kolla film, skriver sen! :)


- smart tjej.se!