onsdag 8 juni 2011

Dåligt..

Ja nu var det ju det här med extremt dålig uppdatering åter igen MEN jag skyller på jobbet! För det är de jag sysselsätter mig med på dagarna nu.

Denna veckan har jag första skift och det håller på mellan 06.35-14.00. Det innebär att jennie får kliva ur underbara sängen redan kvart över 4! Mitt i natten för fan! Men jag åker ju som sagt här ifrån vid 5 och jag kör dessutom denna veckan så jag är lite orolig. Inte när jag åker dit för jag trycker i mig en jävla massa cola eftersom jag inte dricker kaffe och de fungerar utmärkt ;) men när jag åker hem så har jag varit super nära på att somna flera ggr, riktigt läskigt :/

Så efter jobbet vill jag ju såklart umgås med min pojkvän som jag inte lär träffa ngt förutom på helgerna nu framöver då han tar studenten på fredag och börjar jobba motsatt mot mig på måndag :/ så jag passar på och då hamnar bloggen lite åt sidan. Men ska bättra mig! :)

Det blev lite långt men mycket på en gång ;) nu ligger jag i sängen och kollar på the day after tomorrow på tv11. Men är supertrött så lär nog slockna snart ;) sovgott! Efter en härlig dusch säger Jennie godnatt mina små läsare :) puss på er!!