onsdag 16 mars 2011

big brother!

Ligger här i soffan och är helt död :s haha. En jobbig men fruktansvärt kul danslektion idag, älskar verkligen JMB!!!! :d hihi.

Kollar big brother nu och ska sen lägga mig och sova. Trött trött åter trött. Dock blire svårt att sova utan mitt lilla hjärta <3 saknar honom ngt otroligt alltså! Dagen imorn lär bjuda på lite smått och gott, ska först ring vc angående p-stav, sen drar jag in till skövde och går runt med cvn och hoppas på lite napp, sen blire ett besök med städ och handling hos mormor och sen lär jag vara med min älskade pv <3

Vi hörs imorgon! Puss och godnatt :)
Published with Blogger-droid v1.6.7

lite lycka och träning!

Ja ni ser ju själva, ren och pure lycka! Min nya leksak och bästavän iphone 4 kom idag i min hand och jag var superlycklig. Jag menar, kolla vilken skönhet! Och min söta älskling kom med på ett hörn med ;) hihi. Jag var iallafall lyckligast på jorden tills jag insåg att jag behöver ett mikro-simkort (ett litet jävla as!) så mitt fungerade inte.. Så nu måste jag vänta ytterliggare på att det ska dimpa ner i brevlådan med mina abonnemangsgrejs :( bajs..

Nu sitter jag iallafall och röker i kvällssolen, underbart väder ute idag btw! Nu är de dock lite kallt.. Jag ska snart bege mig ner mot dv för lite träning och idag bjuds det på jmb! Glad tjej :d blog u later!
Published with Blogger-droid v1.6.7

tidig morgon!

Ja en fruktansvärt tidig godmorgon! Jag ligger här klarvaken med en snarkande älskling bredvid mig. Han är sjuk i feber stackarn:( så snäll som jag är så tänker jag låta honom sova så länge han vill. Oj nu råkade jag visst väcka honom hihihi..
Published with Blogger-droid v1.6.7