tisdag 13 april 2010

nöjd*

jennie är nöjd med dagen. jippi wiho! efter allt detta jävla pluggande som jag lär få fortsätta på imorgon ska jag nu säga hej till min kära säng, lägga mig och kolla på vänner. en apelsin och va? jag tycker då det. ciaaaaaaao!


take care, jen.

ny header*

med tanke på att solen lysit oavbrutet i snart tre dagars tid kände jag att jag bara måste göra en ny header alltså! för enligt mig är det vår ute nu, man kan gå i ballerina och UTAN jacka. då är det vår enligt min mening :) så utav dessa vår-bilder naffasde jag ihop något litet nytt, fräsch och trevligare :)

nu ska jag möta upp bejb, för soooolning! love!

take care, jen.

duktighetspoäng*






duktiga jennie!
jag har känt mig otroligt duktig idag faktiskt! började me att jag faktiskt gick till skolan fast jag skulle legat hemma & sovit! och hör & häpna, jag sket i att tigga skjuts av pappa idag utan duktig som ja är GICK jag. mötte sandraaa på vägen, stackarn har ont i foten ;/ plutt <3 sen var jag med och dansade lite smått eftersom jag är sjuk, så dansade jag ändå! duktighetpoäng nummer 3* sen hade vi kultur&idé historia, jag skrev ut mitt arbete som var försenat, lämnade det till ninni och hann med alla frågor som skulle göras så nu är ja bra förberedd för provet på torsdag! duktighetspoäng nummer 4* efter skolan satt jag och fanny kvar och pluggade gärnet! dock avbröt jag med lite bowling då och då men de räknas inte! duktighetspoäng nummer 5* sen ringde jag inte pappa efter skjuts, utan jag GICK ytterligare en gång hem till papsi. duktighetspoäng nummer 6* och de gjorde jag rätt i då ja mötte hugo som ja inte pratat med på 23809 år, treeevlit! :) när jag kom hem plockade jag iord i köket, dvs diskade och plockade rent! duktighetspoäng nummer 7* sen duschade jag, gjordee mig iord, knäppte några snygga pics ute i solen. träffade karolina som behövde stöd, duktighetspoäng nummer 8* nu sitter jag och pluggar och ska senare fram och lägga mig i solariet för att drömma sig bort. och jag ska GÅ och inte ta bilen! duktighetspoäng nummer 9 & 10*

take care, jen.