måndag 28 mars 2011

Nya kärlekar!

Godmorgon!

Och då var det måndag igen! Helvete, hur fort går inte tiden eller? :o känns som igår när jag skrev "nu är de ny vecka igen"..

Jag har iallafall vaknat upp här i lägenheten utan min älskling som är på jobbet.. Jag har varit ute och rökat och bara legat och tagit det lugnt. Jag har så fruktansvärt jävla ont i magen idag så de är inte sant, :/ vill inte att det ska köra igång med magkatarren igen, JAG ORKAR VERKLIGEN INTE!!

Btw så är min pappa bäst i heeeeeeeeela världen! Han är så snäll som fixade iord min dator igår utan att jag bad honom :) Så nu är den som ny igen, rosa och fin! :)
Och dessutom har han laddat hem programvaran för webcamen som försvann när han satte in windows 7 för ett bra tag sen, så nu jäääävlar kommer det bli camcamcamcam & ego bilder så det står härliga till ;) bjuder på en nu direkt; nyvaken och go ;) mm GATT!



Fick en kommentar igår om Moa och Milou och det var om jag köpt två hundar?
- NEJ, moa och milou är min svärmors hundar och jag brukar väääldigt ofta vilja vara hundvakt åt dem ;) Ni ser ju hur gudomligt söta dom är, mina små hjärtan!