torsdag 7 maj 2009

090507

Torsdag kväll; en kväll som tillbringas i sängen med läxor som är stora som hav runt omkring mig. jippie -.- rädda mig någon. den här jävla skolan knäcker mig, jag orkar ingenting längre. Jag är ständigt trött, har ständig huvudvärk, ständig magvärk som sagt jag lider bara av trötthet hela tiden. Jag vet inte vad jag ska göra för att klara av det här, det känns som om jag sårar människa efter människa.

Torsdag dag; Tog mig en sovmorgon (självklart är jag en skolkare!) gick till skolan vid 10 & möttes av två underbara ansikten, självklart mina flickor; fanny&pauline <3 dock saknades min elin. krya på dig älsk! hade samhäll & då satt jag bara och suktade efter jovans äggmackor.. matrast & då traskade vi till ICA och var tjockisar; PLOPP! avslutade dagen med en mattelektion då jag gjorde fint schackbräde i min mattebok. och efter några timmar med världens bästa sötnos mådde jag kanon bra! morfar bjöd på pannkakor & de är mums. dansen gick sådär , konsekvenser & nervositet inför helgen. bah!

nu vill jag sova, dock har jag plugg att göra. men jag har fan suttit här sen kl. 7 så nu tycker jag att jag är värd några timmars nattsömn. men först väntas ett telefonsamtal & det är längtaan :)

take care, jen.

ta mitt hjärta för alltid <3