fredag 28 november 2008

!!!!

För jag lipar stort med hela ansiktet för att vi inte kommer ha Alexander längre! Var bara tvungen att säga det, gråtgråtgråt :'(

Sorry.

Sry, igår blev det ingen uppdatering ifrån min sida. Var så hemskt trött så kollade bara snabbt om någon kommenterat. Vi hade öppethus på dansen som sagt, det gick förvånansvärt bra. & jag kom ner i spagat helt. mitt mål för denna terminen är uppfyllt! Fick även många bra kommentarer om att jag hade utvecklats jättemycket & det värmde verkligen.

Hela morgonen har mina tårar fallit utan att det inte finns någon anledning. Jag känner mig inte lycklig, eller jo. Det gör jag, men inte tillräckligt. Visst, jag kan inte ha allting i hela världen, men jag känner mig otillräcklig. Hur ska jag göra egentligen?

Men nu är det äntligen helg & det känns bra. Ikväll ska vi fira Sandra tillsammans med tjejorna. Hoppas på att det blir mys, sen ska jag sova med min bby. Lördag kommer jag baka mitt livs första lussebullar bak :D Wie. Visst, det finns nog lite hopp om att jag kan le ibland.

Jag saknar dig btw, jag hoppas verkligen! För du är verkligen underbaaar!

take care, jen.