onsdag 29 september 2010

mobilblogg - kalas.

Idag fyller amanda år! Grattis pluttan <3 så idag har vi firat henne.. Hon fick en hummel-tröja av mig :) så jag hoppas hon blev glad äveen fast hon fick en systemkamera. Skitunge! Meen, haft besök av farmor och farfar.. Åt blåbärspaj och pratade lite. Var hos mamma och åt mumsmat och dampade. Min älskling var med oxå <3 nu ska jag vara social med familjen och sen vänta på att jesper hämtar mig. Då försvinner mobilen några timmar.. Pusssssssss!
Published with Blogger-droid v1.6.0

amanda*

hej på er!
det är onsdag, mandis fyller 13 år idag. helt sjukt vad tiden går fort alltså! känns som om det var igår som hon var 4 år och var allmänt irriterande. Love you honie <3

som sagt, det blev tidig uppgång idag. älskling skulle till skolan, och vi andra skulle sjunga för mandis. den lilla snorungen alltså! hon fick en jävla systemkamera för 4lax :o varför är hon favorit? neh de kanske hon inte är men, gah! jennie är avis? nejnejnejenej..

jag satte mig sen och sökte lite jobb i några timmar. pappa är ju på mig somvanligt, så nu har det gått så långt att ja till och med sökt jobb utomlands. han vill verkligen ha bort mig.. hoppas jag får napp någonstans och de menar ja inte med utlandet!

nu ska jag ta mig en rök, hitta någon film och sova lite. ja blir galen av att gå här hemma! ge mig ett jobb!

btw, jag hade roligaste dagen på länge igår. ewie <3


grattis mitt hjärta <3

take care, jen.
j.bergåker <3