torsdag 3 februari 2011

torsdag 19:17

Nu sitter jag i soffan, helt slut i huvud, händer, ben, fötter och kroppen. Till och börja med så har jag träningsvärk i mina underbara ben! (y) dock inte lika hemskt som förra veckan, tacka gud för det!!

Dagen tillbringade jag tillsammans med världens bästa ewa i skövde :) där bjöds det på glasögonprovning för bruttan & se snögger hon kommer bli! sen åkte vi till max så jag fick tjocka mig litegrann ;) sen hem för att åka till statoil då ewas bil nästan var plockbar ^^ haha.. Vi kände hela vägen till skövde att de skrapade som fan, vi trodde de var lastbilen framför men sen förstod vi att det var vi ;P Skyddsplasten som sitter under motorn hade lossnat och hängde på trekvart under bilen upptäckte vi sen när vi parkerat och sket sen i det. Sen när vi skulle backa ut så slutade det helt plötsligt låta då ligger den kvar på parkeringen så jag får gå ur och hämta den och lägga i baksätet med massor bilar bakom x) haha, hej pinsamt!! sen har ena lampan släppt på ena sidan ;P haha.. Pusselbilen <3

nu ska jag väl slöa mig lite i soffan och sen bänka mig framför tvn med sveriges värsta bilförare! det är så kasst att de blir bra ;P haha..

Sen ska jag väl försöka få min pojkvän att spendera en liten stund i telefon med mig innan jag ska sova, om han kan slita sig från sin älskade vän - datorn.

take care, jen.

Dag 13 - Det här får mig att må bra!

Det finns mycket som får mig att må bra, men de finns ingen i hela världen som gör mig så glad som dessa två personer gör!
Ewa Johansson-Sölberg & Jesper Bergåker!
Jag kan vara hur sur & vresig som helst innan, men när jag väl hamnar hos dom ger dem mig en lycka som varar i evigheter. Räcker med att de ler mot mig eller säger; du är så pucko! För det är jag! Och då blir jag genast på så mycket bättre humör. Love you guys <3

EN annan person som får mig att må bra till tusen är min lillasyster!
Hon och jag har något speciellt, och att dampa, det är våran grej! <3