måndag 1 december 2008

myskväll.

Nu har jag&min babe precis kikat igenom mamma mia, vilket måste blir 738930 gången för mig & första för bby, otroligt! Men nu tvingar han mig att se 300 med honom istället :S blääää. Men va gör man inte?

Helgen blev kanon, fredagsmys hos Sandra som sagt. Gick dock hem tidigt, utav vissa anledningar. Men en underbar kväll förövrigt! <3 Lördagen blev det lussebak med bby, kul som fan! Vilket slutade med att jag hade förjävla ont i min mage hela kvällen :/ Sen hjälpte han mig med att städa iord mitt rum, så nu är det superduperrent & julmysigt! Vill vara där hela tiden! Söndagen gjorde jag ingenting i princip, tog det lungt. Tog med mormor ut på julskyltningen tillsammans med syster, fika på julius & mat hos morfar. TREVLIGT! Helgen har varit väldigt bra med andra ord.

Idag var det tyvärr skola igen, ser inte fram emot att gå till skolan längre :/ Vet inte varför.. Helt sjukt! Tyckte alltid det var kul förut, men nu vet jag inte längre.. Pedagogisk ledarskap - gjorde klart alla frågorna! (GRATTIS MIG) Håltimma - spela kort & dricka colaaa. Engelska - Ha snöbollskrig med Elin&Pauline <3 Samhäll - DOGGY I BADKARET MED LILLC! Elin, du är så jävla bästbäst <3<3 Psykologi - Gå igenom saker till provet på måndag.. Min dag har varit godkänd & nu ska jag sova. För imorgon ska vi göra klart juldansen som vi ska uppträda med på julmarken på lördag. Det blir en clemmis & sängen med vänner på tvn! TJING!

take care, jen.