fredag 16 juli 2010

sthlm*

framme i sthlm efter 3,5 timmes tågresa, blivit ihjälskrämd på centralen och letat efter pappa genom att gå vilse och hitta fel bil. Jag älskar nästan detta stället redan, not.. jag ska ALDRIG någonsin i hela mitt jävla liv flytta hit, göteborg är okej, men ALDRIG ALDRIG ALDRIG stockholm. jag längtar redan hem för fan.. anyway, sitter på min fasters balkong på östermalm, har super duper tråkigt, pappa har varit jättesmart och tagit med sig öl och RÖTT vin, inget mer. vad roligt, alla dricker & jag är nykter! jag saknar plutt, tidaholm och sandraaa! ska väl hoppa in i duschen nu och sen vara gullig att följa med min tragiska fader ut på kändisjakt innan han blir galen!

take care, jen.

tåg*



hellluuuu!
sitter på tåget med min cpdampsyster! vi har åkt tåg i en timme nu, vi har två timmar kvar. vi är hungriga som små grisar och önskar att vi skulle kööpt något mer än bara cola och tidningar på pressbyrån i skövde. bajs på oss!
amandas braiga dator har bara 7% batteritid kvar, och hon har haft igång den i 2 min (Y) jätteskojskoj. funderar starkt på att gå ett strög i tågets alla vagnar och leta desperat efter något som kan likna mat åtminstånde! fast gör jag de kommer jag garanterat gå vilse.. tio i fem ska vi vara framme i sthlm, wie. bara två timmar kvar, maaaaaaaaaaaaaat. ge mig. jag vill hem, till min plutt..

blablablabla. hejrå!

take care, jen.

?*




godnatt eller godmorgon?
vad fan säger man halv 4, eller ah 03:27, petnoga*
precis kommit hem från skövde, en helt underbar kväll med min bebii, s.weckman <3 som jag för övrigt kommer sakna så inni helvete när jag åker imorgon. visst, de är en helg. men alltså, en helg utan henne är mardrömmen nr.1! fick skjuts hem av bästaivärlden, pusspåde*
uh, jag vill inte åka. förut längtade jag efter den här helgen, bara få komma bort ifrån stan en stund, eller två. men nu vill jag fan inget hellre än att avboka tågbiljetterna och stanna hemma.. Är de normalt? tror fan inte det.. jag undrar ju vad orsaken kan vara? att jag kommer dö av längtan såklart! helvete alltså, helt jävla underbar! <3

men sova kanske vore något, måste bara få ur mig lite aggressioner, depphet och sorg som ska bort ur min kropp nu! jag orkar inte vara ledsen längre. varför ska jag vara det?
har aldrig mått bättre än när jag är med dig <3

sthlm fre-mån, mi und mi lövlii siss, finns på telefon and computeeeeeeeeer. PUSSSS & love!

take care, jen.