torsdag 9 juni 2011

Nightinight

Ja nu var det ytterligare ett kvällsinlägg innan jag slår igen mina små ögon för idag.
Jobbet idag gick bra, tiden gick fort och vi hade sjukt mycket att göra :o som ni ser på bilderna här över ser ni att jag haft fullt upp hela dagen.
Första bilden är så ni ser hur jävla många lock jag slipar och limmar varje dag, och det här var en av FEM vagnar med lika mycket på ;)
Andra bilden är själva locket och jag ska limma dom små svarta pluttarna (ferriter) i hålen i locket .. Jobbigt? Blir lite jobbigt efter ett par timmar ;) eftersom att alla grader ska vara exakta så dör man typ om den sitter en millimeter snett. Käääasssss!
Och sista bilden så stor jag på tempo två då jag kör in alla bitar i alla sex maskiner.. Det är kul och avslappnande :) men ni ser ju, rullbandet var fullt hela dagen och jag kan stoppa in två, sex och tio samtidigt i maskinerna så de tar sin tid ;)

Ja intressesmurfarna måste ju hoppa av glädje just nu av att läsa allt om mitt jobb men tänkte att de va kul att berätta vad jag gör på dagarna :)

Nu ska jag sova, kvart över fyra ringer klockan då blir de jobb till 13.07 , raka vägen hem till Tidaholm, dusch och fix och sedan färd till lilla Hjo och min nyblivande student! Älskling tar studenten imorgon och jag är lycklig för hans skull :)
Puss och god natt <3