måndag 11 april 2011

24/7!!

Jag är glad cheeeyy! :D jag unnade mig nämligen big brother, min älskade storebror 24/7 idag ;) kärlek på det! Så nu ligger jag här i Jespers säng och kollar för fullt och skiftar mellan kamerorna ;) medans min älskling spelar lite cod!

Jag har även satt på mina fina lösnaglar idag oxå, så nu är de lite svårt och jobbigt att skriva ;)

Nej nu ska jag återgå till mina små hånglande vänner på datorn ;)

300!

Med detta inlägget har denna bloggen nu fått sitt 300:e inlägg! Jippie och grattis på den! Eller något? Gud vad jag hatar att skriva på jespers tangentbord btw :o åh!

Nu har jag kommit ur sängen, duschat och nu ska jag äta pizza som blev över från igår och kolla på en film jag laddat ner! Filmen heter Black Swan och är en thriller och balett-film på samma gång x) Vissa säger att den är grymt läskig så får väl se hur länge jag står ut här hemma i en tom lägenhet ;) Haha!

PUSS PÅ ER! :*

Tidig måndag!

Godmorgon! Klockan är snart halv 9 och jag har varit vaken ett par timmar! Dock har jag inte orkat gå ur sängen än för jag vet att jag blir så jävla rastlös när jag är vaken såhär tidigt men jag kan verkligen inte somna..
Älsklingen har ju åkt till skolan nu, första gången på åtta veckor! Tur att han inte har mycket kvar i skolan och jag kommer nog vara minst lika lycklig som han på hans student ;) haha..

Nä jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något? Ligger och lyssnar på äntligen morgon på mix megapol för Jespers radio vill inte få in rix fm :( vill somna!!

Det ska bli fint väder idag va? :) kanske ska ta på mig lurarna och dra ett varv på leden? Gud så skönt att bara få tänka över saker och ting! Men de får vänta till senare när solen kollar fram :)
Nu ska jag väl röka här och ladda ner någon bra serie och kolla på!
All my love <3