söndag 27 september 2009

tomhet.

Detta är nog en bland de värsta dagarna i mitt liv.
hej föresten, jag känner mig allmänt deprimerad och därför blir dagens inlägg en rejäl klagosorg. från djupet av mitt hjärta;

är detta slutet på något så fantastiskt och magiskt (jag vet att du hatar när jag skriver magiskt, men sket jag i de nu? JA) som bara vi två hade? är det menat att vi ska sluta såhär? som två individer som aldrig hört talas om varandra? är det verkligen så? är det så, då vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. du var min tillflyktsort, du var mitt hopp om att mitt liv kunde gå vidare, du fick mig helt enkelt att bli riktigt riktigt glad igen! vad är jag utan dig? jag är tom, riktigt jävla tom! för du har tagit med dig allting, mitt hjärta, min själ, mitt allt. du var någon för mig, du är någon för mig. HAN med stora bokstäver, den perfekta. någon jag aldrig trodde jag skulle hitta. så kom du, som en ängel .. du är så vacker .. vackrare än den finaste solnedgången. och jag hade dig, tills jag bara sabbade allting. varför var jag så himla dum? jag blev så beroende av dig, av närheten. just nu, är jag ledsen. jag är ledsen över att jag sårat dig, jag är ledsen över att jag kanske aldrig mer kommer få känns dom där händerna som pillar mig i håret, eller den där perfekt kroppen som jag inte kan få nog av. du har fått mig att må riktigt bra, på riktigt. jag vill finnas där för dig, jag vill vara hon som du ringer när något är fel. jag vill så mycket att jag snart inte vet själv vad jag vill.

det känns bara som att mitt liv är en stor diamant med en spricka i. jag känner mig trasig, som att jag ramlar ihop vilken minut som helst. jag gråter varje kväll, för jag vet inte om du saknar mig. jag gråter inuti varenda dag, för att inte visa för någon att jag är ledsen. för jag klarar inte av att prata om dig. jag måste göra något varje dag, för att hålla mig sysselsatt. jag klarar inte av att bli ensam, för då blir jag knäckt. ett enda litet sms med ; saknar dig.. eller hej.. skulle göra min dag. jag vet att vi skulle klara det här om vi gav det en chans, jag vet , för jag är säker på dig. jag är mer säker än jag någonsin varit förut. varför? jag ger dig all tid i världen, jag skulle kunna vänta på dig för evigt. men jag vet inte hur länge jag orkar, gå att tänka. men som sagt; jag gör allt för dig, för jag har blivit förälskad.

Keep missing you, is all i do. It hurts inside, the city cries. God you made a misstake that night.
- nej, jag gjorde ett misstag den gången.

& fytusan, så ont det gör.


älskar er mina flickor <3

godnatt,
take care, jen.