söndag 15 november 2009

helgggggggg

kan det inte alltid vara helg?
hela veckan kan gärna få bestå av fredagar och lördagar, fast ush så less man måste bli på det då ? :o men, anyway.
jag har haft underbaraste helgen på länge, den har spenderats med baby och vi har faktiskt bara gjort bra saker. INGENTING och ni anar inte hur skönt det är att inte göra någonting alls. vi har bara sovit, och kollat film. och det har varit alldeles perfekt. vad mer begär jag när jag har sveriges finast pojk liksom? så det där; ingenting gillar jag skarpt. trots att jag inte varit på toppen humör då jag missat två tävlingar på rad nu, skolan går åt helvete och jag fortfarande är sjuk så har han fått mig att må toppen! han har passat upp på mig så! du är underbar :)
nu har jag precis gjort klart naturredovisningen och k&i redovisningen som jag har imorgon, känns skönt. dock har jag omprov i natur imorgon också men det får gå som det går. orkar inte plugga mer nu. på torsdag har jag två prov; religion och natur. jag har ett historia prov som ligger bakom och stressar mig, en uppsats i varmkök och jag skulle kunna räkna upp femtio saker som är försenade men var finns den där orken !? kan inte någon bara ge mig orken till att börja leva normalt igen? åh.
jaja, jag överlever detta också. det är snart jullov, sen är det ett halvår kvar tills jag slipper skiten och står på torget och ropar; JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Imorgon är de 200 dagar kvar. SNÄLLA GÅ FORT!
nu ska jag sova, för det är jag värd efter allt plugg.
ville bara säga att mina tjejer är bäst i världen <3

godnatt :)

take care, jen.
jimmy<3