onsdag 23 mars 2011

Herregud!

Ja som sagt så var jag på dansverkstan förut och körde ett efterlängtat pass JMB! fan vad jag älskar det! :) åh.. Iallafall, vi skulle prova på en ny diagonal idag och det var nog de roligaste jag gjort xD vi skulle iallafall hjula (stavning?) och jag har fan aldrig gjort det ordentligt för jag är så jävla feg.. Tycker de är otroligt läskigt ^^ jag kände mig som ett jävla mongo , mina ben var fan överallt och då menar jag ÖVERALLT! Fan vad kul, de gjorde hela min dag xD sen gjorde vi något som var så efterlängtat sen jag slutade discon (som jag saknar som fan!) iallafall vi gjorde spagathopp och splitthopp! Åh jag blev så glad, tror jag aldrig fått sån energi :) kändes så jävla skönt!

Fick hem min earcuff idag oxå btw! :) så sjukt snygg, lägger upp en bild imorgon när jag satt i den och fixat mig litegrann :) ihihi.

Ne nu ska jag fortsätta kolla på Sveriges mästerkock och hämta min syster på dansen :) puss!

Världens finaste!

Jag har världens finaste pojkvän <3

Nu har äntligen ewa hjälpt mig hur man lägger in bilder :p tekniska Jennie! Haha.. Tack gumman, du är bäst <3
så nu lär de komma in många inlägg med lite bilder från veckan som gått, ih! Dock bara en bild åt gången för att lägga in fler vet ja inte hur man gör än xD Börjar inläggen med att lägga in en bild på min fantastiska pojkvän som jag tog imorse när han sov då sött (à) hihi!

Plutt

Tjoho!

Morgon :)

Klockan är 5 i elva och jag är klarvaken, Gud vad skönt att få sova ut lite för en gångs skull! :) min älskling ligger här bredvid och snarkar, syster ligger på andra sidan väggen och sussar, mamma är ute och snobben ligger och gnyr och vill in utanför min dörr ;) haha, min familj alltså <3
Idg vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, återstår att se min! Jesper åker ju och jobbat sen, men Amanda är ju ledig idag för hon har k-dag i skolan, och mamma är hemma tills halv 5 :) får se vad vi hittat på! Ska iallafall ta mig bort till dansverkstan för att få dansa ett underbart pass JMB! :D åh lycka! Josefin kommer tillbaka idag så då får vi reda på vilken film vi ska gestalta på föreställningen i maj! Fan vad kul!!!

Jag har fortfarande inte förstått hur man lägger in bilder i blogginlägget från iphonen , Amanda säger att de inte går men de vill jag inte tro på ^^ haha!

Välkommnar även min bästaste vän Ewa in i min verklighet och det betyder - partnerskap! Jag älskar denna tjejen så enormt mycket och är fruktansvärt glad för hennes skull! Njuter till fullo av att se henne såhär glad och lycklig, det värmer i hjärtat! <3