söndag 30 januari 2011

Dag 9 - Jag har också varit 15..

15.. Det var en fin ålder det! Haha, nu låter jag som om jag är 35 men de känns som de var jättelängesen! ^^

Jag var väl en liten fjortis som alla andra i guess, jag skaffade min första pojkvän den sommaren när jag skulle fylla 15. Jag var mycket tillsammans med min två bästavänner då; Elin & Ellen. Minns inte så värst mycket men slänger in en liten fin bild ;)

Dag 8 - Ett ögonblick!

Ett av många ögonblick som är helt fantastiska så kan jag inte välja, utan jag väljer att berätta om många ögonblick som kan räknas till flera stycken, med andra ord; pallplats på danstävlingar!

Första gången jag hamnade på pallen var i maj 2008, jag hade tävlat i ca 1 år innan och denna dagen var det dags för tävling på hemmaplan! Jag & kusin hade absolut ingaa höga förväntningar utan vi körde på som vanligt. Jag hade även skadat mitt knä på öppethus dagen innan så jag hade väldigt ont. När det var dags för prisutdelning satt vi utan förväntningar tills de ropade upp ett nummer som var väldigt bekant. Sen hör vi våra namn ropas ut och då kollar jag upp och ser att dom två nedersta pallplatserna är upptagna och den högst upp står och väntar på att vi ska ställa oss där! Jag kan säga att jag knappt var närvarande, de var helt otroligt! Min familj stod lite längre bort och jag såg hur tårögda dom blev, speciellt min pojkvän. Det var ett underbart ögonblick. Den tävlingen grät jag ett antal tårar, men utav lycka!





efter den här tävlingen gick allt galant och vi hamnade på 1:a, 2:a & 3:e plats ett antal gånger under åren.

Tidaholm 2009 - 1:a plats i min singel! (Syster gjorde även debut på pallen med en 2:a plats samma tävling!)



Göteborg 2009 - 3:e plats i singel!


Helsingborg 2008 - 2:a eller 3:e plats i par (ser inte riktigt)


Helsingborg 2010 - 3:e plats i singel!


Kalmar 2009 - 3:e plats i par & 2:a plats i grupp!



Åmål 2009 - ytterligare en pallplats!


Åmål 2010 - två pallplatser, 2:a plats i både par och singel.



Detta tror jag var våran sista tävling vi gjorde tillsammans. Vi är bra - vi är bäst!