lördag 26 februari 2011

snuvig!

Hello bloggen, här ligger jag och snuvar så det står härliga till! Min älskling är i fkp och är lite fyllechaffis åt min lillebror <3 jag körde dit dom förut, de va tydligen ållefestare ^^ herregud, kommer ihåg när jag var där när jag var 16 xD vilka tider alltså! Jag orkade i vilket fall som helst inte följa med nuu och hämta dem utan jag ligger kvar här i min pojks underbara säng och kvävs snart.. Hata förkylning!

Jag har mer eller mindre bott i bilen idag.. Tidaholm - Skövde, Skövde - Tidaholm, Tidaholm - Hjo, Hjo - Tidaholm & Tidaholm - Falköping. Låter kul right? ;) är inte så värst sugen på att sätta mig bakom ratten mer idag..

Var iallafall bortbjuden till farmor och farfar i hjo på lite mat och så. Var fruktansvärt mysigt :) passade även på att hämta 'mina' hundar (a) hihi. Mina gullisar <3 de blev bortskämda as usual och efter ett sånt kalas låg de och sov rätt gött i knät :) hihi åh!

Bloggar mer imorn för nu är mina ögon väldigt tunga men kan inte somna då jag är orolig när mitt hjärta är ute på vägen :/ usch hemska tankar..
Published with Blogger-droid v1.6.7